De smaak van Malaga

sabor-a-malaga-distintivos-blogs-300x100.png

                                                                 Proef Malaga

Sabor a Malaga is een merknaam die in 2011 is ontstaan. Het doel van Sabor a Malaga is om de lokale producten te promoten. De provincie is een bazaar aan olijfoliefabriekjes, kaasmakerijen, kleinschalige banketbakkers, bodega´s en kleine boerderijen die Europese en subtropische vruchten en groenten kweken. Deze zuidelijke provincie van Andalusië biedt ons een rijkdom aan verse eerste klas zongerijpte kwaliteitsproducten.

Sabor a Malaga is onderdeel van Diputacion de Malaga. Dit kun je vergelijken met Provinciale Staten in Nederland. Gezamenlijk werken zij aan het ondersteunen van de lokale agro-zelfstandigen en bevorderen ze de bekendheid van de producten op nationaal en internationaal niveau. Behalve de promotie via spots, beurzen en traditionele dorpsfeesten bestaat er sinds 2013 een blogteam dat zijn bijdrage via de Social Media levert.

Kus uit Spanje maakt deel uit van dit blogteam en zal bijdragen door te schrijven voor Nederlandstalige lezers over de gastronomie, routes, tradities en evenementen in de provincie Malaga om de geweldige cultuur en kwaliteitproducten bekendheid te geven. Volg de routes, bezoek de dorpjes uit de blogs en echt… je proeft honderd procent  liefde voor het vak en respect voor eeuwenoude tradities!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s