Mijn boeken

Wind en Water ( 2015)

Marion groeit in de jaren 60 op als enig kind van vrijheidslievende ouders in een puur Hollandse omgeving. Het grootste deel van haar jeugd woont ze op boten en haar vroegste herinneringen bestaan uit uitzicht op water en het geluid van krijsende meeuwen. Dan neemt ze ons mee op de reis door haar leven die haar in verschillende landen brengt.

De schrijfster beschrijft zichzelf in dit boek als dochter, als echtgenote, als moeder en als geliefde en laat in al die hoedanigheden haar zwakke en haar sterke kanten zien. Met enorm veel enthousiasme en vrouwelijke flair maakt ze van elke boot, elke finca en zelfs van een oud kasteel steeds weer een echt thuis. Door de levendige beschrijvingen van de natuur en de mensen die ze ontmoet neemt ze haar lezers mee op haar spirituele zoektocht naar vrijheid, vriendschap en liefde.

3D boek

Verkrijgbaar bij uitgever Van Dorp. Klik hier

Ook verkrijgbaar als e-book. Klik hier

ISBN: 9789461851239

Prijs: 19,95

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Kus uit Spanje ( 2011)

Het warme zuiden van Europa spreekt vele Nederlanders tot de verbeelding. Menigeen droomt daarom over een emigratie naar Spanje. Terwijl de meeste mensen blijven twijfelen, gooide Marion Hoogwegt drie decennia geleden al het roer om voor een leven tussen de Spanjaarden.

Zij weet als geen ander hoe het werkelijk is om als nuchtere noorderling bij een temperamentvol volk te wonen. Over bijzondere gebeurtenissen en ontmoetingen schreef zij  enkele jaren een column in het magazine Huis & Aanbod. Soms grappig, vaak ontroerend. Haar beste columns zijn gebundeld in Kus uit Spanje.

 

                          

 

ISBN: 978-94-6129-050-2

Klik hier om te bestellen   

Prijs 12,95

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s